I dalje ima magije u Husejinovićevim nogama

Zabio gol protiv GOŠK-a

I dalje ima magije u Husejinovićevim nogama

Sloboda je u sklopu 10. kola Premijer lige BiH na Tušnju savladala GOŠK sa 2:0.

Ovim trijumfom Tuzlaci su ujedno prestigli Široki Brijeg na ligaškoj tablici trenutno su četvrtoplasirani tim bh. šampionata, a golove za novu pobjedu postigli su Husejinović i Beganović.

Pogodak koji je postigao Husejinović je majstorija. Bivši igrač Werdera, Sarajeva i Dinama je protivničku mrežu zatresao udarcem iz slobodnjaka s nekih 25 metara, pokazavši pritom da u njegovim nogama ima još magije.

Za sjajnu partiju Husejinović je nagrađen i ovacijama priliskom izlaska iz igre.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U priloženom videozapisu pogledajte gol.


Video: Tuzlanski.ba
Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Šaraf
Ima mudo labudovo, čuj magija...
11 16
plavi kanarinac
Da se nije odbila odbranio bi, sta pricate gluposti
7 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi