Oglasio se džudista o čijoj svadbi se priča: Žena mi je bila ljepša prije operacija

Crnogorac reagovao nakon što je dospio u žižu javnosti

Oglasio se džudista o čijoj svadbi se priča: Žena mi je bila ljepša prije operacija

Crnogorski džudista Srđan Mrvaljević je, relativno ni kriv ni dužan, dospio u žižu javnosti zbog snimka sa svadbe koju su mnogi mediji nazvali "najkičastijom ikada".

Snimka svadbe 34-godišnjeg Srđana i 26-godišnje Tamare postala je viralna tek dva mjeseca nakon objavljivanja, a zaista je bilo neobično vidjeti da mlada na vjenčanju nosi zlatnu vjenčanicu, čuti muziku u pozadini i pogledati ambijent u cjelini.

Tamara i Srdjan Mrvaljevic - trailer from Dronestudio.me on Vimeo.

Zbog velikog broja medijskih natpisa, pa čak i linčovanja po određenim portalima, Mrvaljević se oglasio podužim saopštenjem.

"Sigurno se više neću oglašavati povodom ovakvih zlonamjernih besmislica. Moja žena moja stvar! Volim je najviše na svijetu i ne bih je mijenjao ni za jednu. Da mogu da vratim vrijeme, potpuno istu svadbu bih napravio. Mi smo se baš dobro proveli i zabavili", govori u startu Mrvaljević, koji otkriva da je svadbi prisustvovalo 150 najbližih prijatelja i rođaka, te da ona nije organizovana u Srbiji već u Crnoj Gori.

Naravno, najviše komentara je izazvao izgled njegove supruge na kojoj je golim okom primijetan veći broj plastičnih operacija.

"Ono što izgleda definitivno najviše zanima javnost su estetske korekcije moje supruge, a posto je etiketirana kao plastična žena od glave do pete, reći ću vam, iako nerado i sa dozom neprijatnosti, da Tamara ima implante u grudima, heluron u usnama i jagodicama. Iskreno, ja sam protivnik bilo kakvih operacija koje nisu nužne i Tamara mi je bila ljepša prije bilo kakvih dodataka, ali to je bila njena odluka i ja sam je prihvatio zarad njenog zadovoljstva i sreće. Tamaru nisam oženio zbog izgleda i ljepote, to mi nisu primarne stvari u vezi, već zbog njenog vedrog duha i ljudskih kvaliteta u koje sam se uvjerio u predhodnih sedam godina zabavljanja".

U sjeni priče o vjenčanju ostali su sportski uspjesi 34-godišnjeg Mrvaljevića, koji iza sebe ima tri učešća na Olimpijskim igrama i titulu viceprvaka svijeta u džudu 2011. godine.

Top Komentari

Gladijajator iz mraka
Ne daj Bože vidjet je U mraku. Ko gorila izgleda
23 0
zeleni_zub
Ko ovim ženama govori da su im ove žvale koje masno plate lijepe? Haj dobro, prevelike sise, neko voli, neko ne. Al ovi pačiji kljunovi, zar ima iko kome se to sviđa?
23 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi