Musemić: Prvi smo i tu želimo ostati nakon derbija
Prvi derbi koji je ljetos odigran na stadionu Grbavica pružio je veoma odličnu partiju sa obje strane, a konačan rezultat je bio (2:2)

Trener FK Sarajevo

Musemić: Prvi smo i tu želimo ostati nakon derbija

Midhat Šljivak

Sarajevo i Željezničar u suboru na Koševu igraju veliki derbi na Koševu.

Oba tima u ovaj meč ulaze nakon iznenađujućih poraza i sigurno da protiv velikih rivala žele popraviti raspoloženje unutar tima.

Trener Bordo tima Husref Musemić ističe daje njegov tim spreman za derbi i da nakon njega žele ostati prvi na tabeli.

"Ne znam da li se ikad desila situacija da obje ekipe s porazom dočekuju derbi. Malo je ko očekivao da će oba tima izgubiti. Bila bi bolja atmosfera da smo pobijedili. Ipak, atmosfera nije toliko loša, pripremamo se za meč, prvi smo i želimo tamo ostati", rekao je Musemić, te je dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Znamo da Željo ima određenih problema, ali to nas neće zavarati. Ako budemo približno na nivou prve utakmice, mislim da ćemo napraviti dobar rezultat. Ispričano je sve o derbiju, forma i položaj na tabeli ništa ne znači. Derbi je poseban i pokušaćemo se dobro spremiti", rekao je Musemić.

Gradski derbi Sarajeva i Željezničara igra se u subotu od 17 sati.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Edin Merlin
Mi vjerujemo u tebe i igrace sefe nas,samo jako,napadacki i pobjeda nece izostati ! Ziv i zdrav nam bio !
20 2
Fcs
Sad ili nikad!!! Natrpati do vrha.
16 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije