Perišić priznao: Istina je, zamalo sam prešao u Manchester United

Krilni napadač Intera

Perišić priznao: Istina je, zamalo sam prešao u Manchester United

Krilni napadač Intera Ivan Perišić priznao je da je na ljeto 2017. godine bio vrlo blizu prelaska u redove Manchester Uniteda.

Tada se i kroz medije dosta špekulisalo da će hrvatski napadač promijeniti sredinu i otići u Premiership, ali na kraju je ipak ostao u Interu.

Danas, nešto više od godinu dana kasnije, Perišić u razgovoru za magazin FourFourTwo objašnjava kako se sve desilo.

"Istina je da sam na stolu imao ponudu Manchester Uniteda i bio sam blizu odlaska iz Intera. Ali, odlučio sam na kraju da ostanem. Spalletti je želio da mi da veliku ulogu u timu. U fudbalu mali detalji u ovim situacijama mogu da presude", rekao je Perišić.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, on je ove sezone upisao ukupno 178 nastupa u svim takmičenjima te je postigao dva pogotka uz dvije asistencije.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bihboj
Neznam samo kako je mogo ove sezone upisati 178 nastupa:S
14 0
mostarac1964
To je Italija sve je moguce
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije