Japanska komedija: Mayweather natjerao Nasukawu da plače

Nokautirao ga u prvoj rundi

Japanska komedija: Mayweather natjerao Nasukawu da plače

Na današnjem tradicionalnom RIZIN 14 eventu u Japanu, Floyd Mayweather je u egzibicionoj borbi očekivano lako savladao mladog Japanca Tenshina Nasukawu.

Bila je to borba po pomalo neobičnim pravilima, a bilo je planirano da meč bude u tri runde po tri minute.

Međutim, završilo se vrlo brzo, tačnije već na 2:16 minuti prve runde kada je Mayweather završio posao. Nasukawa je tada treći put oboren na pod, a u ring je doletio peškir koji je označio kraj borbe.

Japanac, koji je sa svojih 20 godina i više nego duplo mlađi od Mayweathera (41), nedugo nakon toga počeo je i da plače, a sve to je djelovalo pomalo komično.

U svakom slučaju, bila je ovo Mayweatherova 51. pobjeda u karijeri ali ona neće biti upisana u zvanični skor jer je ipak riječ samo o egzibiciji, koja je bogatom Amerikancu poslužila da još jednom napuni džepove. Od ove borbe je Floyd inkasirao devet miliona dolara.

Top Komentari

Babo
Danas pisete 69 milona funti,a sad 9 miliona dolara pa ko koga jebe ovdje(da oprostite na izrazu)?
38 1
Kobe4life
Nula bodova je ovo, čak nije vrijedno spomena?
20 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije