Kada paparazzi 'uhvate' prelijepu Georginu u svakakvim pozama...

Ona je Ronaldov najljepši 'trofej'

Kada paparazzi 'uhvate' prelijepu Georginu u svakakvim pozama...

Nakon što  su nekoliko dana uživali u čarima Grčke, Cristiano Ronaldo, njegova zaručnica i sin, odlučili su se nastavak odmora provesti u Saint Tropezu.

Georgina zaista može da uživa u svemu onom pozitivnom što donosi život sa Ronaldom, a nešto tako je iskusila i ovog ljeta kada će zaista lijepo odmarati i uživati.

Iako Ronaldo i njegova zaručnica veliku pažnju poklanjaju privatnosti, paparazzi ih ponekad ipak 'ulove' na njihovim jahtama, a tako je bilo i ovog puta.

Fotografi su 'uhvatili' nekoliko fotografija Georgine koja im je naravno bila najinteresantnija, a kako i ne bi bilo tako kad ju je vrlo lijepo vidjeti u bikiniju.

Prelijepa rođena Argentinka koja inače ima španski pasoš godinama rijedno radi na svom tijelu, a to se itekako vidi u sezoni opuštanja na plažama i jahtama...

Kada Ronaldo dođe na odmor, konobarima 'svane': Nakon bakšiša Portugalca, mogu dati otkaz!

Slavni portugalski fudbaler Cristiano Ronaldo završio je svoj boravak u luksuznom grčkom odmaralištu Costa Navarino.

Ronaldo je tu boravio od završetka Lige nacija koju je osvojio sa svojim Portugalom, a mediji su prenijeli informaciju da ga je noć izašla vrtoglavih 8.000 eura.

Ipak, za Portugalca novac nije problem i to već svi dobro znamo. Ipak, uvijek je šokantno čuti da neko troši toliki novac na odmor, a tek kada čujete koliko su na konto njegovog dolaska profitirali zaposleni u pomenutom odmaralištu, neće vam biti dobro.

Ronaldo je poznat kao čovjek koji ne štedi novac, a za kvalitetnu uslugu i poštivanje privatnosti on je osoblju koje je bilo zaduženo za njega ostavio nevjerovatni bakšiš u iznosu od čak 20.000 eura, prenosi Corriere dello Sport.

Top Komentari

konjnakvadrat
I ona kad kaki govno smrdi
14 0
Kenno
hahaha admine prvo drkicu baci pa onda biraj sta ces objaviti.
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi