Robinho i Arda Turan postali članovi FK Željezničar!
Foto: Facebook/FK Željezničar

Odlična promocija za klub s Grbavice

Robinho i Arda Turan postali članovi FK Željezničar!

E. Čaušević

Da su fudbaleri najbolji promotori Bosne i Hercegovine, ali i bh. klubova širom svijeta najbolje pokazuje priča iz Turske.

Naime, igrači Basaksehira počeli su pripreme za novu sezonu, a najveće zvijezde ostale su u klubu. To se odnosi i na bh. reprezentativca Edina Višću koji je očito odlučio ostati i pored velikoh interesa za njega.

Višća se našao u centru pažnje, ali zbog svog bivšeg kluba Željezničara. Naime, on je razgovarao sa svojim saigračima o klubu s Grbavice, a dvije najveće zvijezde ovog tima iskazale su želju da postanu dio Željezničara.

Riječ je o Robinhu i Ardi Turanu koji su dobili članske kartice Plavih, te su ponosno pozirali s njima. Sigurno da je Višća na ovaj način odradio sjajnu promociju svog nekadašnjeg kluba.

Fotografija FK Željezničar.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Robinho je najbolje dane svoje karijere proveo u Real Madridu, Manchester Cityju i Milanu, a Arda Turan u Atletico Madridu i Barceloni.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Plavi21
A ne kao kod komšija, Dulja veš mašine poklanja. Edin Višća živi Željezničar!
2 16
Avayan
HAHAHAHAHAHAHAHAH HAHAHAHAHAH... Dajte nam još da se smijemo... Joj cirkusa i bijede od kluba
16 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi