Osim: Zaslužno smo pobijedili, žao mi je što nije pao treći gol

Željezničar bolji od Mladosti

Osim: Zaslužno smo pobijedili, žao mi je što nije pao treći gol

Admin Čaušević

U 2. kolu Premijer lige Željezničar je pobijedio Mladost s 0:2, strijelci u drugom poluvremenu su bili Asim Zec i Sulejman Krpić. 

Amar Osim je bio vidno zadovoljan poslije utakmice, a kako je istakao posebno mu je drago što njegovi izabranici nisu potcijenili današnjeg protivnika.

"Mislim da je teren bio suh bez obzira što je dobar, ne znam što to domaći nije malo polio...", rekao je Osim te nastavio:

"Mislim da smo zaslužno pobijedili, čitavu utakmicu smo imali kontrolu, Mladost je bila smušena i bezopasna, dali smo golove na vrijeme što je nabitnije...Žao mi je što nismo zabili treći gol, volio bih da je pao gol..."

"Hvala domaćinu što nam je omogućio da igramo fudbal, maksimalno smo shvatili utakmicu i imali smo razloga za to. Nismo ih potcijenili ni sekunde i posebno mi je drago zbog toga", rekao je Osim.

Na pitanje da li će Ermin Zeci više šutirati penale Osim je kratko kazao da neće. 

Ekipu Željezničara u trećem kolu očekuje novi težak izazov. Na Grbavici će dočekati Zrinjski. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Romario 77
nije bio bas pricljiv poslije Borca al haj dobro je za ligu da se Zeljo bori za Evropu ,gdje mi je realno i mjesto
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi