Poznati hokejaš zaprosio Lindsey Vonn: Brinuo sam se, htjela je da bude obučena...

Udaje se penzionisana skijašica

Poznati hokejaš zaprosio Lindsey Vonn: Brinuo sam se, htjela je da bude obučena...

Penzionisana skijašica Lindey Vonn uskoro se udaje.

Ona se nešto više od godinu i pol dana zabavlja sa hokejašem New Jersey Devilsa P.K. Subbanom koji ju je nedavno i zaručio.

Par je ovo priznao u razgovoru za magazin Vogue.

"Kupio sam prsten i rekao sam da to želim obaviti kod kuće. Bio sam zabrinut jer sam znao da će htjeti da bude obučena, a ne u piđami. Ispostavilo se da taj dan ima sastanak pa je bila sređena", kazao je P.K. Subban za pomenuti magazin.

Vonn je već fotografisana u javnosti s prstenom na ruci kojeg nije ni mogla, ni željela da sakrije.

Inače, ovo će za nju biti drugi brak nakon što se 2007. godine odlučila stati na "ludi kamen". Tada se udala za Thomasa Vonna, nekadašnjeg američkog olimpijca, ali par se razišao nakon četiri godine braka. Kasnije se Vonn zabavljala sa poznatim golferom Tigerom Woodsom, ali i ta veza je prekinuta nakon dvije godine.

Inače, legendarna skijašica se oprostila u februaru ove godine u 34. godini života.

Top Komentari

Metropoljac
šta radi karo
3 0
Siko
Nisu crnci krivi, sto se ona pali na velike Pendreke
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti