Kakve će sastave odabrati Osim i Musemić?

Večeras se igra sarajevski vječiti derbi

Kakve će sastave odabrati Osim i Musemić?

Večeras se igra prvi ovosezonski vječiti derbi. Duel gradskih rivala FK Željezničar i FK Sarajevo počinje u 20:00 sati.

Treneri dvije ekipe, Amar Osim i Husref Musemić do početka meča imaju još vremena da se odluče za sastave koji će istrčati na travnjak Grbavice.

Ipak, moguće je prognozirati kakvi bi oni mogli biti.

Sudeći po posljednjem treningu Plavih, večeras bi od prve minute Osim na teren mogao poslati sljedeći sastav: Erić - Sipović, Osmanković, Stanić, Pavić - Bojo, Alispahić, Sadiković - E. Zec, Veselinović, Krpić.

Za razliku od Osima koji je na "slatkim mukama", Musemić u proteklom periodu ima dosta problema zbog povreda u igračkom kadru, ali FK Sarajevo ima dovoljno"dubine u ekipi da svejedno sastavi kvalitetnu postavu za duel sa gradskim rivalom.

Mogući sastav FK Sarajevo:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kovačević - Lazić, Šerbečić, Letić, Šabanović - Gavrić, Đokanović, Velkoski - Milanović, Hebibović, Ahmetović.

Kladionice su jučer favorizovale Željezničar, istina tek "blago". Danas je to još manje izraženo, a kvota na pobjedu Željezničara u kladionici MOZZART je 2.65!

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
a sta je sa Mujezinovicem
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.