Nikola Vučević na udaru zbog tri prsta: Hoće li ga ko kazniti?

Crnogorci mu ne praštaju

Nikola Vučević na udaru zbog tri prsta: Hoće li ga ko kazniti?

Midhat Šljivak

Košarkaška reprezentacija Crne Gore doživjela je dva poraza na Svjetskom prvenstvu u Kini i tako je ostala bez mogućnosti plasmana u  narednu fazu takmičenja.

Crnogorci su naročito razočarani učinkom centra Orlando Magica Nikole Vučevića. On se u porazima od Grčke i Novog Zelanda nije previše istakao, ali je jedan njegov potez sa meča protiv Novozelanđana izazvao veliku pažnju.

Vučević je nakon pogođene trojke pobjedu proslavio sa tri podignuta prsta, a to je izazvalo veliku polemiku na društvenim mrežama.

Navijači Crne Gore traže da se Vučević kazni zbog dizanja tri prsta:

Potražite više informacija na temu FIBA Svjetsko prvenstvo:

"Nego, 'oće li ko kazniti Vučevića zbog dizanja tri prsta posle trojke? Ajde na jednu ruku, ali digao je na obje", napisao je analitičar Luka Radonjić.

Sa druge strane navijači u Srbiji slave ovaj potez Vučevića i proglašavaju ga junakom.

Top Komentari

kovacic
Pa sudijski znak u košarci kad uđe trojka su dvije dignute ruke sa po tri prsta, to je također i univerzalan način proslave među igračima, ne mora sve biti u prizmi ideologije.
0 11
Kavani
Mediji vam ispiraju mozak, izjava ****itičara Radonjića je bila ironična i posprdna, i on i Vučević su crnogorski Srbi
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi