Zvijezda Juventusa kivna na Staru damu: "Samo su me nazvali, poziv nije trajao ni minut"

Veznjak šokiran dešavanjima

Zvijezda Juventusa kivna na Staru damu: "Samo su me nazvali, poziv nije trajao ni minut"

A. Čaušević

Ljetni prijelazni rok u najjačim ligama Evrope je okončan u ponedjeljak, a učesnici Lige prvaka su u utorak morali prijaviti listu igrača za grupnu fazu. 

Među igračima koji će elitno takmičenje ove jeseni posmatrati sa tribina nalazi se Emre Can. Njemačkog veznjaka Juventus nije uvrstio na listu prijavljenih igrača zajedno sa Marijom Mandžukićem.

Can je izuzetno kivan na Juventus zbog svega što se desilo. Potvrdio je to u na press-konferenciji reprezentacije Njemačke kazavši da je ljut i razočaran.

"To je bilo ekstremno šokantno. Poziv kojim su mi saopštili tu odluku nije trajao ni minut, nisu mi ni dali objašnjenje", rekao je Can te nastavio:

"To me čini ljutim i razočaranim. Razgovorat ću s klupskim rukovodstvom kad se vratim u Torino. Trener nije bio iskren prema meni, da sam ranije znao više ne bih bio u Juventusu".

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Prošle sedmice mi je klub obećao nešto drugo. PSG je bio zainteresovan za mene, ali sam odlučio da ostanem u Juventusu. Moj uslov je bio da mogu igrati u Ligi prvaka", dodao je 25-godišnjak.

Can je u Juventus stigao prošlog ljeta iz Liverpoola kao slobodan agent, a prema svemu sudeći zbog trenutne situacije u januara ga čeka odlazak.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

decakk
A covjek nije htio produzit ugovor sa Liverpulom, haha
2 1
eye of the tiger
Izuzetno je kivan
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi