Doputovao s drugog kraja svijeta da gleda utakmicu Armenija - BiH

Susret kvalifikacija za EP

Doputovao s drugog kraja svijeta da gleda utakmicu Armenija - BiH

Admin Čaušević

Veoma važan meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo fudbalska reprezentacija BiH igra danas protiv Armenije. 

Susret će se igrati u Jerevanu, a u svečanoj loži Republičkog stadiona u armenskoj prijestolnici sjedit će Yura Movsisyan.

Ovaj 32-godišnjak je doputovao iz SAD-a kako bi dao podšku svojoj reprezentaciji te je u razgovoru za zvaničnu stranicu FS Armenije pozvao sve navijače da dođu na stadion.

Legendarni Movsisyan je većinu karijeri proveo igrajući za Spartak iz Moskve. Posljednji angžaman imao je u Chicago Fireu. Od novembra prošle godine je bez kluba.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Za Armeniju je nastupao u Ligi nacija, dok u ovim kvalifikacijama još uvijek nije upisao niti jedan nastup. Dres nacionalnog tima je nosio ukupno 38 puta uz 14 postignutih golova.

Utakmica Armenija - BiH počinje u 15 sati po centralnoevropskom vremenu. 

Top Komentari

Ibro
Bas mu je bilo tesko doci posije***i familiju i uzgred pogledati utakmicu
0 0
Damče
Budala!!!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi