Mario Mandžukić pred novim transferom

Napušta Juve

Mario Mandžukić pred novim transferom

Edmir Škorić

Hrvatski napadač Mario Mandžukić otpisan je u Juventusu, ali čini se da neće još dugo boraviti u Torinu.

Iako je završen prelazni rok u Evropi, Mandžukić svejedno napušta Juventus. Navodno pregovara s neimenovanim katarskim klubom.

Mandžukić je od 2015. godine u Juventusu, ali Maurizio Sarri ga je najprije ove sezone otpisao za Ligu prvaka, a sada nije uvršten ni za gostovanje Fiorentini.

Sve to je natjeralo hrvatskog napadača da krene u realizaciju promjene kluba, pa je samo pitanje vremena kada će napustiti Torino.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Mandžukić će u Kataru dobiti bogat ugovor i vjerovatno minuta koliko poželi, te će biti glavna zvijezda, a očekuju se uskoro i konkretnije inforamcije kada je u pitanju njegov transfer.

Podsjećamo, Mandžukić je prije Juventusa igrao za Marsoniju, Zagreb, Dinamo, Wolfsburg, Bayern i Atletico. Za Hrvatsku je odigrao 89 mečeva i postigao je 33 gola, te je bio viceprvak svijeta s Vatrenima u Rusiji prošlog ljeta.

Top Komentari

Mirko
Mandzo još nije za otpisa ali ni Sari za Juve,vidjet će se uskoro!
2 1
Mu'min Juventino FKS
Ko ceka taj i doceka!! Otkako je potpiso za Juve, cekam da ode!! Ja ne znam kako neko moze da cijeni lika samo jer trci... prvo nije uspio u smjesnoj njemackoj ligi, pa onda nije mogao da daje golove u jos smjesnijoj spanskoj i naravno dovedu ga u juve, jer juve voli balvane, antitalente koji pojma nemaju od fudbala, bitno je samo da trce ko konji!!! Eh toga vise nema, sad je tu doktor Sarri, dosta smo mi bili odurni katenaćo klub koji dovodi balvane!!!
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi