Puki poslao poruku Belji: Neću se spuštati na nivo ulice, hvala što sam ti u mislima!

Biće veoma uzbudljivo

Puki poslao poruku Belji: Neću se spuštati na nivo ulice, hvala što sam ti u mislima!

S. Mlaćo

Nakon što je Damir Beljo ponovo prozvao Edina Puhala alis Iron Puki, Puhalo se odlučio oglasiti na svom facebook profilu.

Medijski rat se tako nastavlja, a treba istaći da je Beljo jutros poručio da će bez ijednog pfeninga boksati i da je za to da sve od prodaje ulaznica bude darovano u humanitarne svrhe.

Nije se dugo čekao odgovor Pukija.

"Drago mi je da si me se baš sad sjetio, jer svojim “izazivanjem” pokazuješ da sam uspio da, od amatera kojeg si pobijedio nakon mojih nekoliko borbi, a tvojih više od 50, napravim karijeru u najjačoj bokserskoj Federaciji!
Neću se spuštati na nivo ulice ili “trash talka”, niti te izbjegavam!
Nudim ti rješenje!
Obrati se mojoj promotorskoj kući Ketty boxpromotion, dogovorite se, obavijesti WBO da želis borbu protiv prvaka Evrope i sačekaj odgovor!
Ukoliko sve bude u redu, vidimo se u ringu, a do tada poduzmi sve korake da dođe do borbe. Ukoliko slučajno ja prije toga dobijem ponudu za borbu za svjetskog prvaka, rado ću ti ponuditi jednu od predborbi, jer mi bokseri se moramo paziti jedni između drugih, pogotovo jer nas nema puno vrhunskih u BiH!
Sad odoh na trenig i hvala ti što sam ti u mislima", napisao je između ostalog Puki.

Top Komentari

mile90
Lagano se tresu nogice
1 3
Barbarez9
Jel ovo sad kofol Khabib i Mcgregor na Bosanski nacin ?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi