Osvanula fotografija lica Khabibove žene koju krije od javnosti

Otkriveno je njeno misteriozno lice

Osvanula fotografija lica Khabibove žene koju krije od javnosti

S. Grebović

Privatni život ruskog UFC borca Khabiba Nurmagomedova vrlo je misteriozan, pa novinari često vole "kopati" kako bi saznali neke stvari.

Obzirom da je Khabib veliki vjernik, o svom privatnom životu ne govori gotovo ništa i mediji znaju jako malo, ali očigledno ih baš to privlači da dalje istražuju.

Poznato je da se 2013. godine oženio za svoju današnju suprugu, koja je kao i on jako posvećena vjeri, a koja zbog strogih islamskih propisa prekriva svoje lice.

Ona je na vjenčanju naravno bila pokrivena, međutim na internetu je ovih dana osvanula fotografija njenog lica koje je prvi put prikazano javnosti.

Samo vjenčanje je bilo veličanstveno i održano je po dagestanskoj tradiciji jer je prisustvovalo čak 3.000 zvanica.

Khabib i Patimat imaju dvoje djece. Godine 2015. im se rodila kćerka Fatima, 2017. sin Magomed, a u septembru ove godine objavljeno je da očekuju treće dijete.

Top Komentari

Heller
McGregor mu je dobro reko.
4 15
Edin Merlin
Prelijepa je !!!!!
13 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi