Dva premijerligaša pored svog imena još uvijek imaju nule

Rijedak slučaj

Dva premijerligaša pored svog imena još uvijek imaju nule

Admin Čaušević

Premijer liga BiH je ušla u svoju drugu trećinu s obzirom da je već odigrano 13 kola.

Gledajući kolone za pobjede, remije i poraze dva premijerligaša još uvijek imaju nule pored svog imena.

Radnik nakon 13 odigranih utakmica još uvijek niti jednom nije remizirao. Bijeljinci su do sada ostvarili osam pobjeda i pet poraza.

Izabranici Mladena Žižovića su u seriji od četiri uzastopna trijumfa, do sada su skupili 24 boda što je dovoljno za odlično treće mjesto.

Nula je i pored još jednog kluba iz Semberije, ali u koloni za pobjede. Zvijezda 09 i poslije 13. kola ne zna za trijumf i zaista je u veoma teškom položaju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ekipa iz Etna sela Stanišići je prošle sezone prvi trijumf uspjela ostvariti u 12. kolu i na kraju je nekako ostala u ligi. Teško je vjerovati u identičan ishod ove sezone.

Inače, osim Radnika osam pobjeda ima vodeće Sarajevo. Željezničar je tim s najmanje poraza (1), ali i sa najviše remija (5) koliko ima i Široki Brijeg. Najviše poraza je pretrpila Zvijezda 09, čak 10.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Asas23
Radnik nakon 13 odigranih utakmica još uvijek niti jednom REMIZIRAO. Bijeljinci su do sada ostvarili osam pobjeda i pet REMIJA.
6 2
gaziiiiJAaaa
Ovaj Causevic je na DROGAMA..
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti