Hajradinović briljirao za vikend, pa se našao u timu kola
Foto: Kasımpaşa Spor Kulübü

Igra odlično u dresu Kasimpaše

Hajradinović briljirao za vikend, pa se našao u timu kola

Bh. internacionalac Haris Hajradinović pruža odlične partije u dresu Kasimpaše.

Hajradinoviću nije trebalo dugo da se pokaže kao veliko pojačanje za turski tim, a još jednu sjajnu partiju u nizu pružio je minulog vikenda protiv Göztepea.

Kao gost Kasimpaša je slavila s visokih 4:1, i to uz veliki doprinos upravo Hajradinovića koji je postigao gol i upisao asistenciju, a to nije kraju nije prošlo nezapaženo.

WhoScored, portal koji se bavi nogometnom statistikom, uvrstio je našeg fudbalera u idealni tim 9. kola dodijelivši mu pritom ocjenu 8.3, a osim njega u najboljih 11 još su Muriqi, Vida, Lopes, Acquah, Aytac, Luyindama...

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Mediji u Turskoj već odavno sipaju hvalospjeve na Hajradinovićev račun, a ukoliko nastavi ovako, neće biti iznenađujuće ni ukoliko se nađe u reprezentaciji BiH čije je omladinske selekcije već prošao.

Top Komentari

TIGAR
ma kakav on..jajalo je do jaja njemu..ahahahah
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti