Ponovo briljirao: Željko Obradović molio svoje košarkaše da malo igraju odbranu

Fener poražen u Barceloni

Ponovo briljirao: Željko Obradović molio svoje košarkaše da malo igraju odbranu

Endin Čaušević

Košarkaši Fenerbahčea večeras su doživjeli novu katastrofu jer su u gostima kod Barcelone poraženi sa 89:63.

Fener ove sezone u Euroligi igra zaista katastrofaln, a nakon devet kola ovaj tim se nalazi na pretposljednjem mjestu na tabeli sa samo dvije pobjede i čak sedam poraza.

Na meču protiv Barcelone ponovo je "briljirao" trener istanbulskog kluba Željko Obradović. On je bio bijesan zbog igre svog tima, te ni ovaj put nije uspio da zadrži emocije.

Na jednom od time outa Obradović se izderao na svoje košarkaše, ali je onda malo snizio ton, te u svom tom očaju ih je molio da počnu malo igrati odbranu.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

"Izvinite što sam tako govorio. Mogu li vas zamoliti da igrate malo odbranu, mogu li malo da vas to zamolim", poručio je Obradović svojim košarkašima koji ga baš i nisu poslušali.

Top Komentari

Hari91
Ostavka je jedini izlaz iz krize. Igraci su okrenuli ledja treneru.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti