Zidane oduševljen i pored ispuštene pobjede: Bio je to spektakl...
Zidane je pohvalio i igru PSG-a

Trener Reala ističe da je najvažnije da njegov tim i dalje napreduje

Zidane oduševljen i pored ispuštene pobjede: Bio je to spektakl...

S. Pašalić

Zinedine Zidane je bio oduševljen sa utakmicom u kojoj je Real Madrid odigrao 2:2 protiv PSG-a iako njegov tim nije uspio slaviti.

Kraljevski klub je u 79. minuti vodio sa 2:0, ali je već u 83. minuti bilo 2:2, a na kraju je Gareth Bale u 94. minuti propustio da donese pobjedu svom timu kada je pogodio stativu iz slobodnog udarca.

"Svidjelo mi se sve, cijela stvar od svih", rekao je zadovoljni Zidane na press konferenciji nakon meča.

"Sa stavom i igranjem jako dobrog nogometa bio je to spektakl jedne utakmice, oni su također igrali jako dobro."

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Na kraju smo zadovoljni sa dobrom utakmicom koju smo odigrali, još se poboljšavamo i to je najvažnije."

"Igrači su zaslužili pobjedu. Ne volim to reći jer morate igrati 90 minuta, ali uz utakmicu koji smo igrali ...", završio je Zidane.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mase007
Logicno da ce biti zadovoljan. Odigrao Real vrhunsku utakmicu. Citavu utakmicu su dominirali samo nisu iskoristili sanse koje je Psg na kraju kaznio. Ali odigran je vrhunski mec od strane Reala.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi