Rashford najavio tri trofeja Uniteda ove sezone

Preambiciozno?

Rashford najavio tri trofeja Uniteda ove sezone

Edmir Škorić

Napadač Manchester Uniteda Marcus Rashford kazao je da njegov klub ima za cilj sezonu završiti s tri trofeja.

Rashfordova izjava djeluje i komično s obzirom na to kako United ove sezone igra, ali prvi strijelac Crvenih vragova vjeruje u osvajanje tri trofeja.

Manchester United će se sada truditi biti uspješan u FA kupu, gdje će igrati protiv Watforda ili Tranmerea u četvrtom kolu ako pobijede Wolverhampton u uzvratnoj utakmici, u Ligi Evrope igraju nokaut fazu, a u Carabao Cupu igraju večeras polufinale protiv Manchester Cityja. Igraju se dvije utakmice, prva je na Old Traffordu.

Dakle, sve izuzev Premier lige je još u igri za United, a Rashford se nada da će klub osvojiti tri trofeja na kraju sezone.

"Da budem iskren, sada ćemo pokušati osvojiti svaki trofej. Svjesni smo da ne možemo osvojiti ligu, ali još uvijek smo uključeni u neke druge utrke, tako da sezonu možemo zatvoriti s tri trofeja", rekao je Rashford, dodavši:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Uvijek to imam u glavi kao svoj glavni cilj i glavni cilj tima za ovu sezonu."

Manchester United je u Premier ligi 7. decembra pobijedio Manchester City s 2:1 zahvaljujući golovima koji su postigli Rashford i Anthony Martial, pa se navijači nadaju sličnom scenariju i večeras.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Heller
Jedan je preambiciozno
2 0
user1576155263
sta ti znas bolan da ce ih rasut tako ste i govorili za prvi derbi pa ih United rasuo 2 1 na Etihadu nemoj mi ti Alahati prognozirat
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti