Zvijezda 09 počela pripreme, stiglo još jedno pojačanje

Jedini cilj je opstanak

Zvijezda 09 počela pripreme, stiglo još jedno pojačanje

S pripremama za proljetni dio sezone danas je započela i Zvijezda 09.

Crveno-bijeli predvođeni Adnanom Zildžovićem u nastavku sezone će imati jedan cilj, a to je da pokušaju obezbijediti opstanak u premijerligaškom društvu.

Na prozivci su se pojavili gotovo svi igrači koji su iznijeli teret jesenjeg dijela prvenstva, a bilo je i prisutno i nekoliko novih imena. Uz Milivoja Lazića i Edina Murgu, pojavio se i najbolji strijelac 1. lige Federacije BiH Antonio Vidović koji stiže iz Orašja.

Igrač Vidovićevih kvaliteta će sasvim sigurno biti od velike koristi Zvijezdi 09, pogotovo jer već ima premijerligaško iskustvo koje je stekao nastupajući za Slobodu, Metalleghe BSI, Zvijezdu...

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iako danas na treningu prisutan nije bio Uzoenyi Christantus Ejike, sportski direktor kluba Perica Đorđević istakao je kako je s njim sve dogovoreno, te da je potrebno najprije da bude završena sva papirologija.

U toku pripremnog perioda Zvijezda 09 će odigrati nekoliko utakmica. Prozivnici će biti Tuzla City, Brodarac, Grafičar, Partizan, Jedinstvo iz Brčkog...

Top Komentari

DanGraf
Ha ja, bolje ispast iz lige sa Zvijezdom nego sa Orasjem... Mudar potez.
1 0
ooljaca
Ostace u ligi
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije