Pogledajte kako stadion Grbavica izgleda sa krovom na istočnoj tribini

Ponos navijača Željezničara

Pogledajte kako stadion Grbavica izgleda sa krovom na istočnoj tribini

Stadion FK Željezničar - Grbavica, ovih dana u novom je ruhu. 

Ovaj sarajevski stadion iz godine u godinu mijenja izgled na bolje, a krajem ove zime navijači su dobili još jedan krov, ovog puta na istočnoj tribini.

Podsjetimo, ova tribina zvanično je otvorena prije gotovo tri godine, a sada je dobila krov pa će navijači od proljetnog dijela ove sezone moći da uživaju u nogometu bez straha da će pasti kiša ili snijeg.

Prvi susret u ovim okolnostima višestruki šampion Bosne i Hercegovine igrat će 8. marta protiv Tuzla Cityja. Podsjetimo, Plavi su u prva dva kola drugog dijela sezone gosti Radniku i Zvijezdi pa će prvi susret na Grbavici odigrati tek u trećem kolu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dok čekamo taj dan u našoj galeriji možete pogledati kako izgleda stadion Željezničara nakon što su gotovi skoro svi radovi na krovu istočne tribine. Ostaje još da se neki dijelovi ofarbaju i da se završe radovi na rasvjeti. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Arnel925
ruznog stadiona, fuj.
9 22
Becir1
Lijepo vala komsije, aferim. Trebali bi se i drugi pokrenut kad je infrastruktura u pitanju.
16 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi