Cazorla potvrdio da se Arsenal raspitivao za njegove saigrače

"Neka ih ostave na miru za sada..."

Cazorla potvrdio da se Arsenal raspitivao za njegove saigrače

Teške povrede i komplikacije izazvane istim su uništile karijeru Santija Cazorle, koji je prije dvije godine napustio Arsenal.

Ipak, španski majstor se napokon uspio oporaviti i danas igra sjajno u dresu Villarreala.

Upravo je za dvojicu igrača Villarreala bio zainteresovan "njegov" Arsenal, pa su čelnici Topnika Cazorlu kontaktirali i pitali za mišljenje.

Riječ je o mladom nigerijskom krilu, Samuu Chukwuezeu, i defanzivcu Pauu Torresu.

"Oni (Arsenal) su me pitali o njima i misle da su spremni napraviti skok u Premiership već sutra", rekao je 35-godišnji Cazorla za Marcu, pa nastavio:

"Dobro je da se veliki klubovi interesuju za mlade igrače Villarreala, ali im u ovom trenutku poručujem da ih puste na miru tu gdje jesu... Još uvijek moraju napredovati. Obojica imaju sjajne karaktere i stoje čvrsto na zemlji".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Inače, 20-godišnji Samu Chukwueze se intenzivno povezuje i sa Liverpoolom. Navodno se Jurgen Klopp "zaljubio" u mladog Nigerijca, pa je Liverpool i slao ponudu za njega.

Ipak, Villarreal je navodno odbio Liverpoolovih 35 miliona eura, jer svog mladog fudbalera cijeni gotovo duplo više.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

GigantMostarski
Cazorlu treba vratit u Arsenal barem na pola godine posudbe. Legendaran i gotivan igrac, steta silnih problema s ozljedama koje je imao..
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti