Nervozni Dele Alli razbijao sve oko sebe, a kopačka je umalo pogodila saigrača u glavu

Nije mu se dopao izlazak iz igre

Nervozni Dele Alli razbijao sve oko sebe, a kopačka je umalo pogodila saigrača u glavu

Midhat Šljivak

Fudbaler Tottenhama Dele Alli potpuno je izgubio živce nakon što ga je menadžer Jose Mourinho odlučio zamijeniti tokom utakmice Lige prvaka protiv RB Leipziga.


Reprezentativac Engleske je bio vidno nezadovoljan nakon što ga je Mourinho zamijenio, a nakon dolaska na klupu počeo je razbijati sve oko sebe.

Prvo je bocu s vodom ljutito bacio na pod, ali nije se tu zaustavio. Skidajući kopačku i nju je žestoko bacio, te je umalo povrijedio saigrača Gedsona Fernandesa koji je sjedio u njegovoj blizini.

Kada je vidio da bi mogao povrijediti ljude oko sebe Alli se smirio, pa je drugu kopačku skinuo mirno.

"Mislim da je bio ljut na sebe, a ne na mene. Igrali smo bolje kada je on izašao", rekao je Jose Mourinho nakon utakmice.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Top Komentari

vialli
Hahahah...papančića. Razbijači plastičnih boca.
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi