Ramos sudiji: Da li imaš nešto lično protiv mene?

Ljut na sudiju Hernandeza

Ramos sudiji: Da li imaš nešto lično protiv mene?

Edmir Škorić

Zvijezde Real Madrida teško prihvataju poraz od Levantea.

Real je izgubio s 1:0 u Valenciji, a ranijom pobjedom nad Eibarom (5:0) Barcelona je uspjela zasjesti na čelo tabele.

Kapiten Madriđana Sergio Ramos upitao je glavnog sudiju meča s Levanteom, Alejandra Hernandeza, da li je imao nešto lično?

Igrači Reala zahtijevali su kazneni udarac misleći da je Jose Campana rukom dodirnuo loptu u kaznenom prostoru, ali Hernandez nije poslušao i Ramos smatra da je sve to na nekoj ličnoj osnovi.

Potražite više informacija na temu La Liga:

„Ne volim da govorim o sudijama jer mogu činiti greške, ali ponekad vas izbace iz takta i kriteriji su različiti. Bio je penal kada sam nehotice dotakao loptu u Superkupu Španije, a danas (jučer op.a) nije dosudio penal unatoč tome što su dva puta dirali loptu rukom", poručio je Ramos.

„Ljuta sam na sudiju Hernandeza. Nekada su sudije bile sa više poštovanja i kapiteni su mogli govoriti. Pitao sam ga da li ima nekih ličnih problema sa mnom", tvrdi Ramos.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

kiklop
Jado jadni, zivite od penala, sve sto ste osvojili osvojili ste sudijskim otimacinama, naucilo se na davanje pa bez kradje ne mozete uzeti bod Levanteu, proslo kolo protiv Celte ste dobili penal kakav se moze vidjeti samo u nadrealistima, fujj imbecilu odvratni
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi