Nimalo prijatna situacija: Igrač Denvera objavio snimak kako ga djevojka zadovoljava

Brzo je obrisao

Nimalo prijatna situacija: Igrač Denvera objavio snimak kako ga djevojka zadovoljava

E. Škorić

Košarkaš Denver Nuggetsa Jamal Murray imao je jako neprijatnu situaciju zbog objave kratkog privatnog snimka na društvenoj mreži Twitter.

Mnogi Murrayjevi pratitelji na Instagramu bili su šokirani kada su ugledali story sa snimkom na kojem zvijezdu Denvera oralno zadovoljava njegova djevojka.

Ipak, brzo je reagovao, obrisao je spornu objavu, a potom i deaktivirao profil na Instagramu. Kasnije se pravdao da mu je profil hakovan.

"Prvo i najvažnije, želim da se izvinim fanovima. Moj profil je hakovan, trenutno radim na rješavanju problema. Hvala", napisao je Murray.

Bio hakovan ili ne, na kraju je Murray osjećao pravu neprijatnost zbog  svega, baš kao i njegova djevojka, s kojom provodi vrijeme u izolaciji i očito im ne nedostaje zanimacija.

Top Komentari

roki-rokic
Sve se bojim da nisi hakovan.Vi bi majci rodjenoj zabili.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi