Jadon Sancho je odlučio!
Foto - EPA

Napušta Borussiju i seli u Englesku

Jadon Sancho je odlučio!

M. Šljivak

Veliki talenat engleskog fudbala Jadon Sancho (20) navodno je donio odluku o budućnosti.

Sjajni fudbaler Borussije iz Dortmunda velika je želja mnogobrojnih timova iz njegove domovine, a prema svemu sudeći on će prihvatiti ponudu Liverpoola.

Interes za 20-godišnjeg krilnog napadača je ogroman. Liverpool, Chelsea, gradski rivali iz Manchestera su spremni da ulože 120 miliona funti, no engleski mediji tvrde da je on odabrao Redse.

Želi Sancho da igra Ligu prvaka i naredne sezone i da bude u timu koji je konkurentan u borbi za titulu. Liverpool vidi kao idealan izbor za sve navedeno i mogli bismo ga od naredne sezone gledati na Anfieldu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, njegov eventualni transfer značio bi odlazak neke od aktuelnih zvijezda tima, a navodno je Sadio Mane jako blizu transfera u Real Madrid.

Sancho je ove sezone čudesan u dresu Borussije, a u 35 utakmica postigao je 17 golova i upisao je 19 asistencija.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

travnjak
Ne znam odakle Liverpool,kad je momak rekao da navija za Chelsea i da ce tu doci
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi