Sjećate li se čuvene rečenice Amara Osima?

Trener FK Željezničar je imao zanimljivih trenutaka

Sjećate li se čuvene rečenice Amara Osima?

Midhat Šljivak

Fudbaleri Željezničara do kraja sezone će imati šansu da se bore za dvostruku krunu.

Plavi s Grbavice su nakon 22 odigrana kola u Premijer ligi tik iza gradskog rivala Sarajeva i ako se sezona nastavi, sasvim sigurno će biti veliki kandidat za naslov prvaka kojeg su posljednji put osvojili 2013. godine.

Također, Željezničar je stigao i do polufinala Kupa i imat će šansu da dođe do trofeja i u ovom takmičenju.

Kao glavnu uzdanicu na putu do trofeja navijači sarajevskog tima vide Amara Osima. Čuveni trener Željezničara je u drugom mandatu donio tri titule i dva Kupa i svi navijači Plavih se nadaju da će se na Grbavici uskoro ponovo dizati trofeji.

Svi se posebno sjećaju jedne čuvene Osimove rečenice od prije sedam godina kada je na press konferenciji poručio:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"A, pehari su tu"...

Vidjet ćemo da li će Željezničar uspjeti da s trona skine gradskog rivala i hoće li nakon 2018. godine ponovo podići pehar Kupa BiH.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

PlavaPorodica
Babuka! Živ i zdrav bio i Želju vodio!
8 1
Tuzlasjever
Vi manijaci treba malo manje da kenjate. Sjecam se kad je covijek trebao da preuzme Zeljeznicar prosle godine pisali ste svakakve gluposti, lincovali covijeka. Sad kad se vidi da nema konkurencije u ovom poslu lizete mu guzicu. Zapamtite Amar Osim je jedini pravi manager u ovoj nasoj ligi i nema konkurenciju. Ovo kaze navijac Slobode. Malo manje pljujte svoje ubuduce. Lijep pozdrav ..
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi