Kosta Manev i FK Velež sve dalje od dogovora, ništa ni od povratka Nusmira Fajića u Mostar

Zapelo u pregovorima Makedonca i Veleža, Fajić se ne vraća na Arenu Rođeni

Kosta Manev i FK Velež sve dalje od dogovora, ništa ni od povratka Nusmira Fajića u Mostar · Saznajemo

Makedonski stoper Kosta Manev i FK Velež sve dalje su od dogovora, saznaje SportSport.ba.

Kosti Manevu ugovor je istekao 31.05. a u FK Velež nisu skrivali želju da produže ugovor sa stoperom koji je u svom boravku u Veležovom dresu ostavio zaista sjajan dojam te je postao jednim od ljubimcem pristalica Rođenih. 

Manev je u nedavnom razgovoru za SportSport. ba potvrdio kako postoji obostrana želja za nastavkom suradnje između njega i FK Velež, no pregovori između igrača i kluba su se odužili, a kako saznajemo, makedonski stoper je u ovom trenutku daleko od produživanja ugovora s Mostarcima.

Ukoliko Manev ne produži ugovor Feđa Dudić bit će primoran potražiti novog igrača na stoperskoj poziciji. SportSport.ba također saznaje da od povratka Nusmira Fajića u Velež također nema ništa te da će dosadašnji napadač Veleža potražiti novu sredinu. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U svakom slučaju ovo može biti određeni udarac za ambicije FK Velež u narednoj sezoni jer se radi o dva izuzetno bitna nogometaša u koncepciji Feđe Dudića. Ukoliko Rođeni žele zadržati kontinuitet sjajnih nastupa kojih je itekako bilo u protekloj sezoni, klub će morati potražiti adekvatne zamjene što neće biti nimalo lako. 

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ljacmu1
Opet će Velež "skočiti dole". Ništa otkako je mecena Novalić završio u prdekani.
2 10
rodjak
Ako ode doce isti ili bolji , nista se ne sekirajte a ove godine Velez ne **** vise nikoga ide prema samom vrhu .A ovi pacenici nek prizeljkuju nas krah bice duboko razocarani . VFC THE RELIGION
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi