Promijenjen termin utakmice FK Velež - FK Tuzla City

Mala izmjena

Promijenjen termin utakmice FK Velež - FK Tuzla City

Midhat Šljivak

FK Velež i FK Tuzla City u subotu će odigrati utakmicu 6. kola Premijer lige BiH.

Iako je prvobitno ovaj meč planiran da se odigra od 18 sati, odlučeno je da se njegov termin promijeni, pa će meč početi sat vremena kasnije, odnosno od 19 sati.

Tako će na stadionu Rođeni ponovo zasjati reflektori, koji su odnedavno omogućili igranje noćnih utakmica mostarskog tima.

Treba svakako istaći da je Velež pokrenuo novu akciju prodaje karata za ovaj meč. Nakon Krupe, karte se mogu kupiti i za meč protiv Tuzle City, a već prvog dana je prodato više od 1000.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Klub je objavio da su već prodate 1072 karte, a do subote će sasvim sigurno ta brojka biti veća.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Pikachu11
Bitno je da prenose poloticki podobne klubove
0 1
rodjak
niti prenose ,niti daju nekom drugome da prenosi,niti daju na stadion navijacima eto sta je napravio pocasni predsjednik NS BiH i njegovo drustvo,sve su uradili da su timovi i njihovi navijaci(za koje se u ostalom igra fudbal) jako zadovoljni.A usha ublehasi
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi