Čeka ga suspenzija: Sudija u Engleskoj na bizaran način prekršio Covid-19 protokol

Zanio se

Čeka ga suspenzija: Sudija u Engleskoj na bizaran način prekršio Covid-19 protokol

Endin Čaušević

Watford je sinoć na svom terenu pobijedio Middlesbrough sa 1:0 u prvom kolu nove sezone Championshipa.

Watford je ispao u niži rang prošle sezone, ali su dobro počeli misiju povratka u društvo najbolji. Ovaj tim je slavio protiv Middlesbrougha sa 1:0, a jedini gol na meču u 11. minuti postigao je Cathcart.

Međutim, utakmicu na Vicarage Roadu obilježio je glavni sudija Keit Stroud koji važi za jednog od veterana što se tiče suđenja u Engleskoj, ali je prije meča napravio bizarnu pogrešku.

Naime, engleski mediji pišu da bi Stroud mogao biti suspendovan jer je pred sami početak meča prekršio pravila Covid-19.

Stroud je prilikom izlaska iz tunela na terenu uzeo loptu i onda je poljubio što je žestoko zabranjeno novim pravilima. Stroud to inače radi za dobru sreću, ali bi ga to itekako moglo koštati.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Furious fans on Twitter slated the veteran official

The Sun piše da bi ovaj 51-godišnjek mogao biti suspendovan ili u najmanju ruku novčano kažnjen.

Top Komentari

felee
Kakav kretenizam i debilizam vlada svijetom
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi