Kako je Mandžukić odbio Bešiktaš: Samo keš, ništa bazeni i vile

Hrvatski napadač još uvijek bez kluba

Kako je Mandžukić odbio Bešiktaš: Samo keš, ništa bazeni i vile

S. Mlaćo

Hrvatski napadač Mario Mandžukić još uvijek je bez kluba. Naime, popularni Super Mario je bio blizu odlaska u Italiju, a zatim Tursku, no ništa od toga se nije ostvarilo.

Turski Fotomac piše da je Mandžukić završio transfer u Bešiktaš, te dvogodišnji ugovor kao i platu od 2,5 miliona eura po sezoni.

Navodno su iz Bešiktaša u zamjenu za dio novca ipak ponudili Mandžukiću luksuznu vilu sa bazenom, ali je Hrvat sve odbio, traživši sve u gotovini, pa su pregovori u posljednji čas propali.

U međuvremenu inostrani mediji pišu da bi Mandžukić mogao završiti u Francuskoj, tačnije Olympic Marseilleu.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Preostao je još njegov odgovor i transfer bi uskoro mogao biti realiziran.

Mandžukić je posljednji angažman imao u katarskom Al-Duhailu, ali nije se dobro snašao i brzo je napustio klub te zemlju.

Top Komentari

MangasColoradas
...nece niko ovu tarabu,on je bio samo trakci konj i kad je bio na vrhuncu karijere,sad je to vec prestaro i da trci...
4 12
Ivica_Osim8
Ma njsta od njeg ne trenira godinu dvije
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi