Dušan Bajević: Ne volim kišu

Govorio o sutrašnjoj utakmici

Dušan Bajević: Ne volim kišu

E. Škorić

Nogometna reprezentacija BiH odmjerit će snage sa Poljskom sutra navečer u Ligi nacija.

Održana je press konferencija bh. reprezentacije, a večeras su se novinarima obratili selektor Dušan Bajević i golman Ibrahim Šehić.

"Pored toga što smo razočarani što se nismo plasirali u baraž, imamo obavezu da do kraja ovih utakmica u Ligi nacija da odigramo što bolje i damo sve od sebe. Želimo ostati u grupi A u Ligi nacija", rekao je naš selektor, dodavši:

"Što se tiče Lewandowskog, možda je u ovom momentu jedan od najboljih igrača u Evropi. Sigurno je da će nam zadat problema, bolje je zas bilo što nije igrao u prvoj utakmici. Pokušat ćemo da odigramo tako da probamo ostvariti pobjedu. Poljska ima iste ambicije kao i mi. Ne volim kišu, toga se najviše bojim".

Bajević nije želio otkriti sastav u sutrašnjoj utakmici, ali još jednom je poručio da "imamo kvalitet".

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Dali smo sve od sebe u ove zadnje dvije utakmice. U ovoj sutrašnjoj utakmici možemo odigrati dosta dobro, možemo očekivati dobar rezultat, ali znamo da će to biti dosta teško. BiH ima dobre igrače i ima kvalitet i na to moramo računati, uz sve poštovanje Poljskoj. Moramo izaći na teren i dati sve od sebe, a koji će rezultat na kraju biti, to je nešto drugo", poručuje selektor Zmajeva.

Top Komentari

tm87__
E jeste inteligentni ko zid, ne boji se BUKVALNO kise, nego se boji zbog IGRE JER LOPTA PROKLIZUJE I IZAZIVA GRESKE U OBRANI... TOLIKO OD MENE
5 2
TiTu
Za obraz i za cast da igraju ! Sve da cuskije padaju ,nema predaje !!! Izdali su naciju. Svaki put kad kroce na teren nek pogledaju u navijace ,koji isto kisne ,duraju i trpe sve hladnoce jos pritom duraju i trpe amaterizam u reprezentaciji .Trpe los odnos prema nacionalnom grbu!!!
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti