Osim pred Velež: Očekujem utakmicu punu naboja!
FOTO: FKZeljeznicar

Željezničar nove bodove traži u Mostaru

Osim pred Velež: Očekujem utakmicu punu naboja!

S. Mlaćo

Pred nogometašima Željezničara sutra je novi ispit. Plave očekuje duel sa Veležom, starim rivalom i sigurno da će biti uzbudljivo u Mostaru.

Publike neće biti, što sigurno predstavlja veliki hendikep u jednom ovakvom meču.

Amar Osim na raspolaganju ima sve nogometaše, a najavio je sutrašnji meč.

“Očekujem lijepu utakmicu, uglavnom tako bude kad igramo sa njima. Igrat ćemo prvi put pod reflektorima na stadionu Veleža koji je pravi fudbalski stadion. Nedostajat će publika zbog koje se i igra fudbal, ali ne sumnjam da će biti napeta utakmica i puna naboja. Obje ekipe imaju dovoljno dobrih pojedinaca, obje ekipe imaju i dobro razvijen stil igre i može se očekivati kvalitet“, kazao je Osim.

Protiv Goražda ste odmarali neke igrače. Sigurno ste sretni što imati širi roster.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Nama je bitno da se par igrača na koje nismo mogli računati priključilo timu. Nećemo ih moći koristiti u punom kapacitetu na ovakvim utakmicama kao što je ovaj koja nas očekuje. U narednih par sedmica se nadamo da će moći da konkurišu i to bi nas dramatično popravilo. Drago nam je što su tu, 20-30 minuta u datim momentima može biti od velike pomoći“, dodao je Osim.

Meč u Mostaru igra se sutra od 17 sati.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fk1921
Ako nisu u pitanju talovi nemas ti staocekivati osim da im utrpamo peticu. Nemoj da ti se ponovi ona proslosezonska prodaja zbog koje smo ostali bez titule. Gazi vrapcicke seljacine i tjeraj ih iz PL.
6 21
buba
Igraju dva meni najdraza kluba u drzavi.....naravno Zeljo pa Velez Veliki pozdrav Rodjeni.....mi smo jedno.. Manijaci sa Grbavice.....neka pobijedi sport
13 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi