Fajić o suspenziji: Vjerovao sam u obećanja koja su dali meni, ali i mojoj supruzi!

Iskusni napadač iznio svoju stranu priče za SportSport.ba

Fajić o suspenziji: Vjerovao sam u obećanja koja su dali meni, ali i mojoj supruzi!

Samir Mlaćo

NK Jedinstvo danas je odlučio suspendovati iskusnog napadača Nusmira Fajića.

Fajić je odbio nastupiti u jučerašnjem duelu protiv Goražda i meč je pratio sa tribina, a Bišćani su danas izdali saopštenje u kojem su naveli da je Fajić prekršio obaveze prema klubu, te da nije ispoštovao sklopljeni ugovor.

Naveli su i to da su napadaču koji je stigao kao veliko pojačanje ispunjene sve obaveza, te da važeći ugovor ima do kraja sezone.

Fajić je odlučio iznijeti svoju stranu priče. Ističe da je prevaren jer je dobio obećanje o zaposlenju supruge.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

“Dolaskom u Jedinstvo izašao sam u susret i potpisao amaterski ugovor prvi put vjerujući svemu što su mu obećali. Kako meni, tako i supruzi koja je u roku od mjesec dana trebala dobiti posao u IOM-u. Prošla su tri mjeseca od tog obećanja... Za kraj, klub je dužan kako meni, tako i ostalim igračima platu, a ostale stvari da ne spominjem. U jednoj trenerci putujemo na utakmicu, zagrijavamo se po kiši, blatu i onda u istoj putujemo nazad po pet-šest sati“, kazao je Fajić.

Jedinstvo je u posljednje četiri utakmice upisalo isto toliko poraza i od tima koji je najavljivao borbu za titulu sada došao na tek deveto mjesto.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

broj6
E moj Fajicu, imao si mjesto u premijer ligi i odes u amaterski klub pa ti sad neko kriv zbog uslova u kojem trenirate i igrate. Suti i odradi ugovor koji si potpisao
19 5
Bhf111
Lopovi iz godine u godinu unistavaju klub. Svakim danom je sve gore. Raspustiti sve i posaditi krompire na stadion imali bi barem neke koristi
18 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi