Niz Hrvatica zaustavljen, Norvežanke demonstrirale snagu i silu
Niz Hrvatica stao je protiv sjajnih Norvežanki (Foto: EPA)

Hrvatska pala u 2. poluvremenu

Niz Hrvatica zaustavljen, Norvežanke demonstrirale snagu i silu

Rukometašice Hrvatske danas su u drugoj utakmici drugog kruga EP  poražene od sjajne reprezentacije Norveške rezultatom 36:25.

Hrvatice su se dobro držale i nosile s najboljom selekcijom ovog Eura i nakon 30 minuta su zaostajale samo 1 gol razlike i imale aktivan rezultat koji im je davao nadu da mogu uraditi nešto više u ovoj utakmici.

Ipak, izabranice hrvatskog trenera Šoštarića u drugom su dijelu ostale bez snage pa su Norvežanke fantastičnom tranzicijom i ritmom pregazile svoje rivalke u 2. poluvremenu. Obrana im je funkcionirala besprijekorno, u napadu su hrvatske rukometašice ostale bez ideje, a individualni pokušaji Mičijević, Larisse Kalaus i Blažević nisu više prolazili, lopte su se počele bacati u bunar, a Mork. Loke, Mork, Reistad i Oftedal su s lakoćom punile hrvatsku mrežu.

Reistad sa 7 i Oftedal sa 6 golova predvodile su Norvešku dok su po 5 pogodaka postigle Kristiansen i Mork. Mičijević je postigla 7 golova za Hrvatsku a po pet golova dale su Debelić i Blažević. 

Top Komentari

pero98
Nema veze, idemo dalje.
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi