Fonseca: Džeko sutra neće igrati!

Roma bez bh. napadača na Speziju

Fonseca: Džeko sutra neće igrati!

Edmir Škorić

Edin Džeko će propustiti u subotu susret Rome i Spezije.

Džeko je igrao produžetke u utorak navečer u eliminaciji Rome od Spezije u Kupu Italije, a bh. reprezentativac će novi duel, ovaj put prvenstveni, sa istim rivalom propustiti zbog navodne povrede.

"Nažalost, imamo nekih problema s Pedrom i Mkhitarjanom, koji su upitni. Džeko je dobio jedan udarac, on neće biti spreman za utakmicu sutra", rekao je Fonseca.

O potencijalnim sukobima na relaciji trenera i igrača, Fonseca je kazao:

"Ovdje sam već godinu i pol dana i znam kako stvari funkcionišu. Kad izgubimo, mnogi nastoje da naštete Romi. Ne želim biti dio tih glasina".

Fonseca sutra očekuje još jedan težak meč protiv Spezije.

"Bit će to jako teška utakmica. Spezia ima svoj identitet i mislim da neće odustati od svog načina igre. Pripremamo se na težak meč i želimo da pobijedimo", dodao je.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Uveliko se govori o otkazu Fonseci, no on tvrdi da osjeća veliku podršku na Olimpicu.

"Uvijek sam osjećao podršku predsjednika, za sve ovo vrijeme dok sam ovdje. I danas smo razgovarali i ponovno sam osjetio njegovu podršku", zaključio je Fonseca.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

gallardo.la
Clickbait
4 0
manijacci8787
Bjezi iz tog sugavog kluba dijamantu..
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi