Određene sudije za 20. kolo Premijer lige BiH

NSBiH objavio

Određene sudije za 20. kolo Premijer lige BiH

Midhat Šljivak

Sezona u Premijer ligi Bosne i Hercegovine nastavlja se utakmicama 20. kola.

Susreti se igraju u tri termina, a kolo će se zatvoriti velikim derbijem između Željezničara i Sarajeva na Grbavici 1. marta.

Ovaj meč će, kao što smo i najavili, suditi Irfan Peljto sa pomoćnicima Senadom Ibrišimbegovićem i Davorom Beljom, a NSBiH je odredio i ostale sudije.

Također, treba istaći da će sve utakmice ovog kola biti u direktnim TV prijenosima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sudije za utakmice Premijer lige:

Radnik - Velež - Dragan Petrović (Moja TV)
Borac - Olimpik - Aleksandar Njegomirović (ARENA)
Zrinjski - Krupa - Frano Jelić (ARENA)
Mladost - Široki - Haris Kaljanac (ARENA)
Sloboda - Tuzla City - Admir Musić (Moja TV)
Željezničar - Sarajevo - Irfan Peljto (ARENA)

Top Komentari

2323
Ajaojojoajojaoo a Borcu Njegomirovic...aauuu sramote..pa on je bio 10.utakmica na hladjenju zbog Borca kad im je svirao penal na centru igralista.protiv Radnika....Sta rade ljudi sve da dodju do bodova...Mozda ga on zabije Olimpiku
2 1
rodjak
kako nama (Velezu)daju opet sudiju iz BL da sudi protiv tima iz Bijeljine .plus sto je to i kolo prije utakmice sa Borcem pa bi moglo biti prava poplava kartona.Necu nista u naprijed da kukam ili prigovaram (cini mi se da je ovaj Petrovic sudio korektno u ranijim utakmicama PL,nek me neko ispravi ako grijesim)ali koga je zmija ujedala i gustera se boji.Nadam se da ce sudjenje biti korektno
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi