Određen budžet Milana za ljetne transfere, Rossoneri dovode Srbina i Hrvata

Spremna lista pojačanja

Određen budžet Milana za ljetne transfere, Rossoneri dovode Srbina i Hrvata

Edmir Škorić

Na kraju sezone Milan će krenuti po nova pojačanja i imat će 100 miliona eura za transfere.

Gazzetta dello Sport javlja da je uprava spremila 100 miliona kako bi se doveli kvalitetni igrači, a na San Siru se nadaju da će biti izborena i Liga prvaka nakon dugo vremena.

Fikayo Tomori, stoper koji je oduševio sve u Milanu nakon što je posuđen iz Chelseaja, bit će prioritet, a njegova vrijednost je oko 28 miliona eura. Vjeruje seda će Plavci biti spremni da prodaju Tomorija Rossonerima.

Plan je u klubu da se zadrže iskusni napadači Zlatan Ibrahimović i Mario Mandžukić, a na listi želja su Dušan Vlahović iz Fiorentine i Nikola Vlašić iz CSKA.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Vlašić se smatra zamjenom ukoliko Halan Calhanoglu ne produži ugovor. Pored njih, spominju se još neka imena, a također Milan razmatra mogućnost "besplatnih" pojačanja. Jedno od njih je Florian Thauviniz Marseillea, budući da mu na ljeto ističe ugovor.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

doctoroffootball
Ako su Vlašiča pratili na tekmi protiv Slovenije je bolje da ne daju ni jedan cent.
2 0
Salence
Hakan treba ostati,to je najbolje i za njega i Milan.Šuška se da bi Salemaekers bio prekomandovan na desnog beka,desno krilo se traži,a Belotti je prva želja na devetki,i to vam je interni info AC Milan.I Vlahović i Vlašić su peta kombinacija,skoro pa nemoguće rješenje,ne znam odakle vam takve koještarije.Maldinijeva želja je SMS iz Lacija,ali to zvuči predobro da bi bilo istina.Ako je Tomori 28 ostaje 72,plus novac od prodaja,a prodaja će biti i mogle bi donijeti preko 50 mil. .Znači...izboriti LŠ,premije,plus šprica od lihvarskih vlasnika,plus prodaja...moglo bi biti i te kako zanimljivo na ljeto,posebno uzimajući u obzir da Milan nije opterećen dugom.A da dođu Belotti i SMS....mamma mia!....
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi