Sarabia zakucao loptu u mrežu Hrvatske
FOTO: EPA

Sjajan meč na Parkenu

Sarabia zakucao loptu u mrežu Hrvatske

H. Zilić

Sjajan meč u Kopenhagenu u osmini finala EURO-a.

Španija i Hrvatska igraju odličnu utakmicu, a Španci su u 39. minuti stigli do izjednačenja, rezultat je 1:1.

Gužva je bila u šesnaestercu Hrvatske. Livaković je imao nekoliko odličnih intervencija, ali na kraju se lopta dobila do Sarabije koji je zakucao loptu u mrežu Vatrenih za 1:1.

Sjajan meč u Kopenhagenu, očekuje nas dosta uzbuđenja u nastavku.

Greška Simona za vodstvo Hrvatske

Španci su bolje otvorili meč i krenuli dosta ofanzivnije, te su stvorili nekoliko prilika, ali gola nije bilo.

U trenutku dok su Španci bolje igrali Hrvatske je povela sa 1:0.

Ferran Torres je vratio loptu golmanu Unaiju Simonu koji je pokušao da je uštopa, ali je ona nekako prošla pored njega i završila u mreži.

Nevjerovatna greška golmana Španije za vodstvo Hrvatske.

Top Komentari

celikze
ima li i jedna kockasta zastava da nije iz BiH….hahahhhah
10 0
Malmi_Suomi
Bravo Hrvatska sa veliko H! p.s. kažu mi: majka ti je BH katolkinja a babo BH musliman, pa bi trebao navijati za H H Hrvatsku... A ja kažem normalno Bosanski JOKKK moja jedina domovina za koju sam se borio je Bosna i Hercegovina i NAVIJAM samo za BOSNU I HERCEGOVINU JEDNU JEDINU ⚜ A ovdje neka pobijedi bolji ne sekiram se plaho, ko da igra Kolumbija- Nikaragva -)))
7 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti