Ovo je mogući sastav PSG-a za novu sezonu: Izgleda zastrašujuće
Foto - EPA

Hoće li ih iko zaustaviti?

Ovo je mogući sastav PSG-a za novu sezonu: Izgleda zastrašujuće

Midhat Šljivak

Francuski viceprvak PSG vjerovatno je novi tim Lionela Messija.

Nakon rastanka sa Barcelonom, Leo će po svemu sudeći karijeru nastaviti u Parizu, gdje će provesti naredne dvije godine.

Dolaskom Messija PSG će zaključiti zaista spektakularan prelazni rok u kojem su se itekako dobro pojačali.

Prethodno su dres francuskog velikana zadužili Gianluigi Donnarumma, Achraf Hakimi, Sergio Ramos i Georginio Wijnaldum i sa zvijezdama koje su već tu PSG će imati jedan od najjačih timova ikad.

L'Equipe je sastavio mogućih 11 za narednu sezonu, a on izgleda zaista zastrašujuće.

Svlačionica PSG-a je navodno veoma sretna zbog potencijalnog dolaska Messija. Navodno je Neymar stavio i svoju 'desetku' na raspolaganje, ali je Messi to odbio.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Leo planira u PSG-u nositi dres sa brojem 19 kojeg je nosio jedno vrijeme u Barceloni i reprezentaciji Argentine. Ovaj broj u PSG-u trenutno nosi Pablo Sarabia.

Top Komentari

cccccc
Sama cinjenica koliko je Ronaldo gladan para govore i njihovi profili na Instagramu. Obojica dobijaju milione za objave na toj drustvenoj mrezi, Ronaldo ima preko 3000 objava dok Mesi tek malo vise od 600. Da li treba vise ista dodati nakon ovoga? Ovo može raditi samo nezasitna gnjida kao ronaldo. Nikada on neće moći u istu rečenicu sa messijem ni kao igrač ni kao čovjek...
2 24
Ade1
Osvojit će Francuski kup, ako ove godine nalete na Bayern ima da him vrate milo za drago, Messi, Neymar i Mbape jesu veliki igrači ali dali mogu zajedno igrati hmm teško
2 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi