)
Kao grom iz vedra neba: Mulalić je napustio Dečić!

Bh. stručnjak bez posla

Kao grom iz vedra neba: Mulalić je napustio Dečić!

Admin Čaušević

Edis Mulalić već neko vrijeme trenersku karijeru gradi u Crnoj Gori, ali od danas je slobodan u izboru novog posla.

Potpuno iznenađujuće iz Crne Gore stiže vijest da Mulalić više nije trener Dečića i to poslije sporazumnog raskida saradnje.

Perpsektivni bh. trener i klub iz Tuzija su se dogovorili da raskinu saradnju nakon serije slabih rezultata u nekoliko posljednjih mečeva.

Dečić je u derbijima protiv Budućnosti (2:2) i Sutjeske (1:1) odigrao neriješeno zatim su uslijedila dva uzastopna poraza od Petrovca (2:3) i Mornara (0:1) te je 45-godišnjak napustio klupu.

Mulalić je prošle sezone Dečić izveo u Evropu, stigao je i do finala Kupa što je najveći uspjeh u historiji ovog kluba. Ovo mu je bio drugi mandat u ekipi iz Tuzija.

Sarajlija je u trenerskoj karijeri još vodio Željezničara, Mladost DK, Titograd i Rudar Pljevlje.

Top Komentari

Harunvelez
Jedan od razloga sto je fudbal u regionu je u k****. Par losih rezultat i otkaz. Bljak.
13 0
kostro
Vrati se kuci svom Zelji makni ovu uhlebu sa klupe
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi