Čelik bez suspenzije, postignut dogovor

Sa bivšim uposlenikom

Čelik bez suspenzije, postignut dogovor

Haris Zilić

NK Čelik prijetila je suspenzija iz takmičenja pod okriljem NFSBiH ako ne izmire obaveze prema svom bivšem uposleniku.

Nova tužba stigla je na adresu NK Čelik, a ovog puta isplatu traži sportski radnik Malik Smriko.

On je od zeničkog kluba zatražio isplatu od gotovo 10.000 KM, a Čelik je do danas imao rok za isplatu ovog novca.

Prema saznanjima našeg portala, Smriko je dogovorio sve sa NK Čelik i Zneičani mogu odahnuti, tačnije neće biti pomenute suspenzije.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

Zenički tim u nedjelju u na Bilinom polje očekuje ekipu Batona u okviru Druge lige FBiH - grupa Centar.

Inače sva posljednja dugovanja koja su došla na naplatu su iz vremena dok je klubom rukovodio turski "investitor" Aydin Olgun.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Invisible80
Svaka čast i momcima u upravi i ovom momku za dogovor, novinari samo podgrijavaju situaciju, a ljudi se prejednostavno dogovorili
4 0
celikze
kako zalosno dve sto su drugi upropastili sada treba neko treci da ispravlja….nema veze proci ce i ovo…..grobari Celika kada ustanete da se umijete pogledaj te se u ogledalo i sami sebi recite mi nismo Celiku nanijeli stetu….lazi te sami sebe….a ovi drugi petkom na Dzumi kada padnete na sedzdu reci te Allahu mi smo sve po zakonu….
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi