Ronaldo novom objavom razbijesnio Srbiju, može li to poslužiti kao dodatni motiv?

Orlovi žele pobjedu i direktan plasman na SP

Ronaldo novom objavom razbijesnio Srbiju, može li to poslužiti kao dodatni motiv?

Edmir Škorić

Neko poput Cristiana Ronalda ne prihvata poraze i unaprijed računa na uspjeh.

Portugalci još nisu obezbijedili plasman na Mundijal, a da bi otišli direktno u Katar 2022. godine moraju najprije da pobijede Srbiju ili da barem remiziraju u Lisabonu u nedjelju od 20:45 sati.

Zvijezda Manchester Uniteda smatra da će on i saigrači sutra slaviti i da će bez baraža otići na Mundijal. Barem tako djeluje njegova objava na Instagramu.

"Zemlju i Portugalce želimo još jednom da obradujemo i odemo na Svjetsko prvenstvo. Snagom svih Portugalaca ćemo stići tamo! Računamo na vašu podršku. U susret Kataru", napisao je Ronaldo.

U Srbiji su odmah tu Ronaldovu poruku protumačili kao prepotentnu, a smatraju da će Portugalčeve riječi biti samo dodatni motiv Orlovima u sutrašnjoj utakmici.

Portugal je mogao praktično da obezbijedi put na SP prije nekoliko dana u Dublinu, ali Ronaldo i društvo tada su odigrali samo 0:0 sa Republikom Irskom.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi je večeras na press konferenciji najavio da će njegov tim igrati napadački sutra.

Takođe, najavio je da bi moglo da bude iznenađenja u sastavu, ali naravno nije želio direktno da kaže kakva to iznenađenja sprema za Portugalce.

Top Komentari

E.Car
Inshallah Ronaldo sutra da ovjeriš put na SP uz dva tri gola razlike.
13 1
nkcz
Normalno da ce otici, osim ako ne bude neka kradja kao u prvoj utakmici
12 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi