Supruga nije dozvolila da potpiše ugovor karijere: "S novcem će uništiti brak i porodičan odnos"

Postao legenda kluba

Supruga nije dozvolila da potpiše ugovor karijere: "S novcem će uništiti brak i porodičan odnos"

H. Zilić

Njemački reprezentativac Thomas Muller je 2015. godine trebao karijeru nastaviti u Manchester Unitedu.

Sve je bilo dogovoreno i Muller je trebao zarađivati 20 miliona eura po sezoni, a to je otkrio bivši trener Uniteda Louis Van Gaal koji je rekao da su u Unitedu već bili spremni da Mullera dočekaju na aerodromu, ali onda karijeru ovog sjajnog fudbalera odredila je njegova supruga Lisa.

Lisa nije htjela da seli iz Minhena, ali i smatrala je da bi tolike cifre bile opasne za Mullera kao i za svakog fudbalera. Strah je bilo da bi novac mogao udariti u glavu što bi se moglo odraziti na brak i porodicu.

"Živimo lijepo i složno u Minhenu. Iako je on fudbalska zvijezda, pokušavamo da živimo što mirnije. Ponude kao što je imao od Manchester Uniteda stavljaju brak i povjerenje na ispit, a danas je odnos između partnera bitnije od svega i nijedan novac to ne može zamijeniti", smatrala je Lisa.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Thomas Muller je tako ostao u Bayernu u kojem će za vikend odigrati 600. meč, a supruga Lisa s kojom je u braku od 2009. godine dugi niz godina se bavi konjičkim sportom.

Napadač Bayerna je odigrao i 110 utakmica za reprezentaciju Njemačke i postigao 42 gola.

Top Komentari

King_Kenny
...ovaj ima pametnu zenu,spasila i brak i njegovu karijeru,jer u Manchester Unitedu bi propao i ne bi osvojio nista...
8 6
CrveniKakanj
A u Bayernu kao nema para haha
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti