Edin Džeko ne zna šta se večeras desilo

Kapiten nakon poraza od Gruzije

Edin Džeko ne zna šta se večeras desilo

M. Šljivak

Reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je večeras od Gruzije s 1:0.

Bh. tim je odigrao još jedan katastrofalan meč i na kraju je zasluženo poražen od odlične selekcije Gruzije predvođene čuvenim Willyjem Sagnolom.

Kapiten našeg tima Edin Džeko nije mogao objasniti šta se večeras desilo na Bilinom polju. 

"Šta možemo reći? Ne znam. Danas svi igraju fudbal, iz jedne šanse su nam dali gol. Bili smo previše statični, previše lopti nazad. Ne igra se tako fudbal", rekao je Džeko i o utakmici dodaje:

"Izgledalo je kao da vodimo. Dodavali smo se dok nam ne bi uzeli loptu. Ne treba ni ovim mladim momcima nakon, dva, tri, četiri poraza govoriti da ne znaju ništa. Treba im dati šansu, znamo da nema kvaliteta kao prije 10 godina. Svaki poraz donosi negativnu atmosferu i iz svakog možemo nešto naučiti".

"Htjeli smo da pobijedimo. Ne može se niko lagano dobiti, pa ni Luksemburg koji nam slijedi", zaključio je Džeko.

Top Komentari

Hix
Dzeko mnogo si dao repki, umjesto zadnjeg prvenstva povedi igrace nek bojkotuju savez
25 1
BigBabo
Moj Dzeksone ti pravac za penziju.
13 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi