Dybala seli u jedan od najvećih evropskih gradova, dvije opcije su za nastavak karijere
FOTO: EPA

Napušta redove Juventusa

Dybala seli u jedan od najvećih evropskih gradova, dvije opcije su za nastavak karijere

Haris Zilić

Sve je izglednije da će Paulo Dybala ovo ljeto napustiti redove Juventusa.

Argentinac sa Starom damom ima ugovor do juna tekuće godine i nema skoro nikakvih izgleda da će isti produžiti.

Partije Dybale su daleko od onih koje očekuju navijači Juventusa pa rastanak i neće toliko teško pasti.

Spominjalo se dosta klubova gdje bi mogao karijeru nastaviti 28-godišnji Argentinac, a danas su se pojavila i imena dva glavna favorita.

Kako stvari stoje, Dybala bi mogao put Londona, ali samo je pitanje da li u dres Arsenala ili Tottenhama?

Potražite više informacija na temu Serie A:

U cijeloj priči veliku ulogu igrat će i rezultati pomenutih klubova ove sezone, odnosno koji će klub izboriti plasman u Ligu prvaka naredne sezone, a upravo će Arsenal i Tottenham voditi veliku bitku za četvrto mjesto do kraja Premiershipa.

Za Dybalu je bio zainteresovan i Liverpool, ali čini se da je Klopp ohladio što se tiče Dybale, međutim Engleska je izgleda nova destinacija za Argentinca. Više detalja bi se trebalo znati u narednom mjesecu.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...otkad su Arsenal ili Tottenham jedan od najvecih europskih klubova kada zajedno nisu osvojili ozbiljan europski trofej?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi