Legendarnom Francuzu se ne piše dobro: I policija se uključila u nokaut navijača Evertona

Trener Palacea u problemu

Legendarnom Francuzu se ne piše dobro: I policija se uključila u nokaut navijača Evertona

Eldar Ganibegović

Crystal Palace je poražen od Evertona nakon preokreta rezultatom 3:2 i Karamele su na taj način izborile ostanak u Premiershipu.

Poslije meča uslijedila je opšta ludnica. Navijači Evertona utrčali su na teren da proslave ostanak u ligi, a onda je uslijedio incident. 

Jedan od navijača Evertona je provocirao Patricka Vieiru, legendarnog Francuza i trenera Crystal Palacea, a ovaj mu je odgovorio batinama.

Vieira se sada suočava s zabranom od tri utakmice zbog nasilnog ponašanja nakon što je FA pokrenuo vlastitu istragu.

FA je objavio saopštenje u kojem priznaje da su vrlo zabrinuti zbog porasta antisocijalnog ponašanja navijača.

Ono što nije dobro po Vieiru je i da se policija uključila u kompletan slučaj.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Policajci iz Merseysidea kažu da je slučaj u toku, ali da nije zaprimljena nikakva formalna prijava nakon što je menadžer Eaglesa bio uključen u incident nakon sinoćnjeg poraza svoje ekipe.

"Nemam šta reći oko toga", bio je Vieirin kratki komentar o nemilom incidentu, a vidjet ćemo kakav će komentar imati kada sazna kaznu za incident. 

Top Komentari

rabodimis
Jel moguce ovo.. Nas naslov bi bio "Policija je nagradila navijace sirokog za pogodjena dva igraca FK Sarajeva, Aljosa Campara licno urucio nagrade. Dva igraca i strucni stab FK Sarajeva uhapseni zbog prekida utakmice"..
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi