Hercegovački duel u Premijer ligi BiH neće biti odigran ovaj vikend

Nastavljaju se odgode

Hercegovački duel u Premijer ligi BiH neće biti odigran ovaj vikend

Haris Zilić

Nastavljaju se odgode u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Nakon utakmice Tuzla City - Posušje, stigla je i zvanična potvrda o odgodi utakmice Velež - Igman Konjic također u drugom kolu.

"Utakmica 2. kola Premijer lige BiH FK Velež i FK Igman je odgođena na zahtjev kluba iz Mostara zbog obaveza u međunarodnim takmičenjima, tačnije zbog nastupa u 2. pretkolu kvalifikacija UEFA Konferencijske lige dana 21. i 28.07.2022 godine", stoji u zvaničnoj objavi FK Igman.

Dakle, drugo kolo će nam ponuditi samo četiri duela, kao što je bio slučaj i u prvom kolu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Velež u četvrtak očekuje prvi duel drugog pretkola UEFA konferencijske lige protiv Spartansa sa Malte, a 28. jula i revanš na Malti.

U slučaju prolaska u treće pretkolo UEFA konferencijske lige, Rođene očekuje duel protiv boljeg iz meča Lveski Sofija - PAOK Solun.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1618812033
Jeli Borac odgodio svoju utakmicu?
6 0
DadiG
Ova odlaganja su cirkus. “Ne daj Bože” da neki naš klub ode u grupnu fazu. Ne bi startali ligu do proljeća. Makar bi trebalo da tim koji traži odgodu mora odmah ponuditi drugom timu 2-3 termina da izabere da se odigra odgodjena utakmica
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi